Te invităm pe ”cam cele mai faine trasee de alergare montană de pe la noi” (cităm pe Cornel, unul dintre cei mai buni fotografi români de evenimente sportive) și în ”cea mai faină tabără de bază de la evenimentele de alergare din România” (cităm din formularele de feedback a zeci de alergători și voluntari de la edițiile precedente). #AlegiAltitudinea și #TrăimExperiența Făgăraș Rocks!, o poveste despre oameni, natură și bucurie pe care-o scriem împreună.

Pe termen scurt calitatea evenimentului o dau alergătorii, însă pe termen mediu și lung evenimentul îl fac VOLUNTARII.
Făgăraș Rocks! înseamnă 5 curse de alergare montană în arealul dintre valea Berivoi – refugiul Scoarța – vârful Berevoescu – Vârful Dara – vârful Urlea – muchia Scărișoara – valea Dejani – muchia Babei, plus activitățile conexe: concerte, proiec’ii de filme,  workshop-uri, seminare, expoziție cu artă creată de alergători, expo de fotografie documentară cu femeile din rezistența anticomunistă, orientare turistică.

Facem un eveniment de calitate doar cu voluntari de nădejde și dacă alegi să vii alături de noi, să fii parte din echipa care creează Făgăraș Rocks!, te îmbrățișăm și te invităm să te înscrii AICI.