regulament

aplicabil la evenimentul Făgăraș Rocks! 2020

Prin înscrierea la oricare dintre competițiile Făgăraș Rocks! 2020 concurentul acceptă automat acest regulament cu valoare de contract între el și organizator, acceptă măsurile sanitare (enunțate în pagina MĂSURI SANITARE), ca parte integrantă a acestui regulament, și faptul că organizatorul poate modifica prezentul regulament, în funcție de necesitățile obiective apărute, până cu 5 zile calendaristice înaintea startului primei competiții. Orice modificare o anunțăm pe www.facebook.com/fagarasrocks, deci te invităm să dai like/follow la pagină pentru a primi cu ușurință veștile.

Orice solicitare sau reclamație va fi luată în considerare strict în raport cu prezentul regulament.

1. Făgăraș Rocks! este eveniment sportiv și nu numai, desfășurat outdoor, în cadru montan, destinat participanților amatori, profesioniști.

2. Scopul Făgăraș Rocks! este promovarea mișcării în aer liber, promovarea Țării Făgărașului ca destinație de aventură și facilitarea experiențelor de voluntariat ca oportunități de dezvoltare.

3. Organizator este Asociația Copii Universului Magic, organizație non profit, non guvernamentală, fără scop lucrativ sau comercial și fără angajați.

4. Competițiile Făgăraș Rocks! nu sunt produse sau servicii oferite contracost, ci manifestări sportive organizate cu contribuțiile de participare ale concurenților, aportul sponsorilor, partenerilor, voluntarilor și echipei ACUM.

5. Competițiile Făgăraș Rocks! sunt curse de alergare montană desfășurate în Masivul Făgăraș.

6. cine participă
Cursele Făgăraș Rocks! Sunt deschise pentru orice persoană, bărbat sau femeie, sportivi legitimați sau nu.

Traseele Dara Ultra Skyrace16 și Brătila Skyrace sunt deschise pentru orice persoană născută înainte de 29 august 2001 iar traseele Hermeneasa Race 4 și Berivoi Race pentru orice persoană născută înainte de 29 august 2004, cu condiția să fie apți din punct de vedere medical, fizic și mental să susțină acest tip de efort. Acest lucru va fi asumat prin declarația de proprie răspundere de către cei majori la data semnării acesteia și de către un tutore legal pentru cei care sunt minori la data semnării. E obligatoriu ca minorii să aibă acceptul tutorelui legal. Celor care nu furnizează declarația de proprie răspundere semnată de către tutore nu le permitem accesul la start iar contribuția de participare nu le va fi returnată.

Înainte de a te înscrie online te invităm să te asiguri că vei fi citit cu atenție informațiile tehnice specifice fiecărei curse, măsurile sanitare din pagina dedicată și alegi traseul care se potrivește cel mai bine pregătirii tale sportive. Pentru lămuriri îți stăm oricând la dispoziție la datele de contact din pagina CONTACT și pagina ORGANIZATOR de pe acest site precum și pe pagina de Facebook www.facebook.com/fagarasrocks.

7. Condiții speciale pentru participarea la Dara Ultra Skyrace 16
Alergătorul care se înscrie la această cursă e obligatoriu să furnizeze, în secțiunea ”Istoric sportiv” din formularul de înscriere, link-uri care dovedesc că a încheiat în timpul limită minim o cursă de ultramaraton montan ȘI/SAU minim 3 de maraton montan, indiferent de țara în care sunt alergate, în intervalul 1 ianuarie 2017 – 16 august 2020. Nu luăm în considerare înscrierile care nu au linkuri valide către rezultatele (clasamente) pentru cursele de calificare iar în cazul înscrierilor care nu bifează această condiție concurentl va fi invitat să aleagă între opțiunile:
a) contribuția de participare va fi returnată via cont bancar, în procent de 60% sau
b) participarea sa va fi transferată la cursa Brătila Ultra Skyrace 6, fără returnarea diferenței de preț sau
c) participarea sa va fi transferată la ediția din anul următor, cu condiția îndeplinirii până atunci a condițiilor de participare.

Prin ultramaraton montan înțelegem o cursă de alergare cu diferența de nivel de peste 2000 m și cu o distanță minimă de 55 km iar prin maraton montan înțelegem o cursă de alergare cu diferența de nivel de peste 1500 m și cu o distanță minimă de 35 km.

Ne rezervam dreptul de a evalua concursurile de calificare de la caz la caz, și de a respinge cursele care nu se încadrează la profilul de maraton montan. Singura cursă mai scurtă decât un maraton montan pe care o acceptăm este Retezat Sky Race, proba Custura.

8. anti-doping
Alergătorii condamnați anterior pentru dopaj nu sunt acceptați la Făgăraș Rocks! 2020.

9. înscriere
Alergătorii se înscriu exclusiv pe website-ul evenimentului, www.fagarasrocks.ro, în secțiunea de înscrieri ce va fi închisă cu 5 zile înaintea startului primei curse. Prin înscriere înțelegem: faza 1, completarea datelor în formularul de înscriere + faza 2: plata online, cu card + faza 3 (validarea de către organizator. Completarea datelor personale fără efectuarea imediată a plății e inutilă. Contribuția de participare o poți achita exclusiv cu card bancar, excepție făcând plățile efectuate de către cluburi, care pot achita participarea sportivilor legitimați și prin transfer bancar către Asociația Copiii Universului Magic, cu sediul în Veneția de Sus, nr. 4, județul Brașov, CUI 42475617, în contul bancar deschis la Banca Transilvania, cu cod IBAN RO18BTRLRONCRT0553010301, după ce, în prealabil, ne contactează la telefon 0739 279 464 și trimit lista sportivilor, cu toate datele necesare în formularul de înscriere din pagina www.fagarasrocks.ro/inscriere, pe adresa de e-mail fagarasrocks@acuminfinit.ro.

Înscrierile achitate de către cluburi prin transfer bancar devin valide după confirmarea plăţii contribuției de participare.
ATENȚIE!
După efecturarea plății de către club este necesar să trimiteți prin email dovada plății la adresa fagarasrocks@acuminfinit.ro.

10. traseele

Dara Ultra Skyrace 16
Distanța: aproximativ 71 km
D+ 4676 m, D- 4676 m
Timp limită final: 17 ore
Timpii limită intermediari îi găsești pe https://fagarasrocks.ro/dara-ultra-skyrace-16/, cel mai târziu pe 25 august 2020.
Teren: asfalt, drum forestier, poteci prin păduri de foioase și conifere, muchii la gol alpin, treceri peste pâraie, traseu de creastă.
!!! Experiență obligatorie (vezi punctul 7. și rubrica istoric sportiv din pagina MĂ ÎNSCRIU).
100 locuri disponibile

Brătila Skyrace 6
Distanța: aproximativ 48 km
D+ 3338 m, D- 3338 m
Timp limită final: 12 ore
Timpii limită intermediari îi găsești pe https://fagarasrocks.ro/bratila-skyrace-6, cel mai târziu pe 25 august 2020.
Teren: asfalt, drum forestier, poteci prin păduri de foioase și conifere, muchii la gol alpin, treceri peste pâraie, traseu de creastă.
100 locuri disponibile

Hermeneasa Race 2
Distanța: aproximativ 37 km
D+ 2150 m, D- 2150 m
Timp limită final: 8.5 ore
Teren: asfalt, drum forestier, poteci prin păduri de foioase și conifere, muchie la gol alpin, treceri peste pâraie, traseu de creastă.
100 locuri disponibile

Berivoi Race
Distanța: aproximativ 20 km
D+ 1354 m, D- 1354 m
Timp limită final: 6 ore
Teren: drum forestier, poteci prin păduri de foioase și conifere, trecere peste pârâu.
130 locuri disponibile

Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica traseele, modificări ce vor fi anunțate pe www.fagarasrocks.ro și www.facebook.com/fagarasrocks.

În cazul în care vremea nu permite desfășurarea curselor în condiții de siguranță pentru participanți (de exemplu furtuna cu fulgere si trăsnete), temperaturi extrem de scăzute, ninsoare organizatorul își rezervă dreptul de a amâna, de a anula cursele sau de a oferi traseu alternativ, cu distanță și caracteristici modificate, care evită zonele expuse fenomenelor meteo extreme.

De asemenea, în situații excepționale (modificări legislative, forță majoră), evenimentul sportiv poate fi anulat cu înștiințarea prealabilă a celor înscriși. Amânarea curselor se poate face numai pentru ziua de duminica 30 august 2020.

Pe trasee se află puncte de susținere (hidratare/alimentare/control), marcate corespunzător, vizibile și care trebuie să fie parcurse în ordinea crescătoare a numărului lor. În acestea, ca și pe tot traseul, e obligatoriu ca participanții să respecte MĂSURILE SANITARE.

11. experiența
Participantul e necesar să aibă și, prin înscrierea la una dintre cursele Făgăraș Rocks! declară implicit că are experiența, antrenamentul, echipamentul și abilitățile necesare parcurgerii zonelor montane din descrierea cursei. Mai precis, fiecare participant e necesar și obligatoriu:

– să aibă experiențe anterioare în parcurgerea traseelor de drumeție montană;
– să aibă abilitatea să parcurgă în siguranţă un traseu într-o zonă alpină.
– să aibă un bun simţ al direcţiei în teren montan, chiar şi în condiţii de vreme rea şi vizibilitate redusă. Aceasta înseamnă că fiecare participant să fie capabil să folosească o hartă şi informaţiile despre trasee pentru a ajunge în siguranţă la un punct dat.
– să fie capabil să gestioneze, fără ajutor exterior, condiții climatice dificile (vânt, precipitații sub formă de ploaie sau ninsoare, ceață, temperaturi extreme pentru perioada în cauză), condiții de noapte, provocări mentale și medicale ce rezultă din epuizarea fizică, răniri ușoare, dureri musculkare, articulare sau probleme digestive.
– să fie conștient că rolul organizatorului nu e acela de a ajuta alergătorul să gestioneze situațiile de mai sus și în acest sport securitatea sa depinde de propria capacitate de a se adapta la situațiile neașteptate.
– să cunoască regulile de comportament în caz de pericol în zona montană.
– să dea dovadă de fair play şi prietenie şi să acţioneze în consecinţă atunci când situaţia o cere, precum și să promoveze în comunitatea alergătorilor respectul față de natură și oameni.
– să ştie şi să aibă o atitudine care să ţină cont de faptul că oricât de multe măsuri de siguranţă ar lua organizatorii, nu sunt şi nu vor putea fi acoperite toate riscurile rezultate din natura competiţiilor, mediul şi condiţiile în care se desfăşoară acestea. – orice participant trebui să ştie şi să ţină cont de faptul că nici un premiu nu este mai presus de sănătatea şi viaţa lui şi/sau a altor participanţi şi să acţioneze în consecinţă atunci când simte sau observă un pericol.

12. echipament minim obligatoriu

Dara Ultra Skyrace 16
a. număr de concurs primit de la organizator și purtat obligatoriu în partea din față, la vedere;
b. pantof de alergare cu talpă cu profil montan;
c.recipient pentru apă;
d. telefon mobil cu baterie suficientă pentru a fi mereu disponibil pentru rețeaua mobilă
e. rucsac/rucsacel/borsetă;
f. haină impermeabilă
g. căciulă/bentiță /buff
h. lanternă frontală
i. folie de supraviețuire
j. harta traseului (furnizată de organizator)
k. Recomandăm și:
– asigurare medicală pentru ziua cursei;
– batoane și/sau geluri energizante;
– bețe de trekking.

Brătila Ultra Skyrace 6
a. număr de concurs primit de la organizator și purtat obligatoriu în partea din față, la vedere;
b. pantof de alergare cu talpă cu profil montan;
c.recipient pentru apă;
d. telefon mobil cu baterie suficientă pentru a fi mereu disponibil pentru rețeaua mobilă
e. rucsac/rucsacel/borsetă;
f. haină impermeabilă
g. căciulă/bentiță /buff
h. lanternă frontală
i. folie de supraviețuire
j. harta traseului (furnizată de organizator)
k. Recomandăm și:
– asigurare medicală pentru ziua cursei;
– batoane și/sau geluri energizante;
– bețe de trekking.

Hermeneasa Race 4
a. număr de concurs primit de la organizator și purtat obligatoriu în partea din față, la vedere;
b. pantof de alergare cu talpă cu profil montan;
c.recipient pentru apă;
d. telefon mobil cu baterie suficientă pentru a fi mereu disponibil pentru rețeaua mobilă
e. rucsac/rucsăcel/borsetă;
f. haină impermeabilă
g. căciulă/bentiță /buff
h. folie de supraviețuire
i. harta traseului (furnizată de organizator)
j. Recomandăm și:
– asigurare medicală pentru ziua cursei;
– batoane și/sau geluri energizante;
– bețe de trekking

Berivoi Race
a. număr de concurs primit de la organizator și purtat obligatoriu în partea din față, la vedere;
b. pantof de alergare cu talpă cu profil montan
c. recipient pentru apă;
d. telefon mobil cu baterie suficientă pentru a fi mereu disponibil pentru rețeaua mobilă
e. harta traseului (furnizată de organizator)
f. Recomandăm și:
– haină impermeabilă;
– asigurare medicală pentru ziua cursei;
– batoane și/sau geluri energizante;
– bețe de trekking.

Echipamentul este verificat la start (echipament incomplet = nu se intra in zona de start) și poate fi verificat oriunde, pe parcursul cursei ori la finish. Lipsă oricărei piese din echipamentul obligatoriu duce la descalificare.

13. premiere și categorii

Dara Ultra Skyrace 16
Open feminin + masculin – locurile 1-5
19 – 29 ani – feminin + masculin, locurile 1-3
30 – 39 ani – feminin + masculin, locurile 1-3
40 – 49 ani – feminin + masculin, locurile 1-3
50 – 59 ani – feminin + masculin, locurile 1-3
60+ ani – feminin + masculin, locurile 1-3

Brătila Skyrace 6
Open feminin + masculin – locurile 1-5
19 – 29 ani – feminin + masculin, locurile 1-3
30 – 39 ani – feminin + masculin, locurile 1-3
40 – 49 ani – feminin + masculin, locurile 1-3
50 – 59 ani – feminin + masculin, locurile 1-3
60+ ani – feminin + masculin, locurile 1-3

Hermeneasa Race 4
Open feminin + masculin – locurile 1-3
16 – 18 ani – feminin + masculin, locurile 1-3
19 – 29 ani – feminin + masculin, locurile 1-3
30 – 39 ani – feminin + masculin, locurile 1-3
40 – 49 ani – feminin + masculin, locurile 1-3
50 – 59 ani – feminin + masculin, locurile 1-3
60+ ani – feminin + masculin, locurile 1-3

Berivoi Race
Open feminin + masculin – locurile 1-3
16 – 18 ani – feminin + masculin, locurile 1-3
19 – 29 ani – feminin + masculin, locurile 1-3
30 – 39 ani – feminin + masculin, locurile 1-3
40 – 49 ani – feminin + masculin, locurile 1-3
50 – 59 ani – feminin + masculin, locurile 1-3
60+ ani – feminin + masculin, locurile 1-3

Premiem doar categoriile în care există minim 5 participanți ce termină cursa, cu excepția categoriilor 60+ și 16-18, la care nu aplicăm această condiție.

14. pachetul de participare

– număr de concurs personalizat;
– cronometrare cu cip de unică folosință;
– medalie de finisher;
– diploma electronică;
– puncte de alimentare şi hidratare pe traseu şi la finish, cu apă îmbuteliată și alimente vidate;
– asistenţa medicală în caz de nevoie;
o caserolă cu fructe de pădure;
– un produs pe care-l anunțăm în săptămâna următoare;
– seminar despre urși;
– workshop de recuperare cu tehnici yoga;
– cort de masaj;
– măști și materiale dezinfectante;
– 2 concerte;
– albume foto;
– filmări și editări audio/video ;
– marcarea traseelor suplimentar marcajelor turistice
– tombolă cu premii surpriză.

15. contribuția de participare

Dara Ultra Skyrace 16
6 – 10 august 2020 – 160 lei
11 – 24 august 2020 – 200 lei

Brătila Skyrace 6
6 – 10 august 2020 – 140 lei
11 – 24 august 2020 – 180 lei

Hermeneasa Race 4
6 – 10 august 2020 – 120 lei
11 – 24 august 2020 – 160 lei

Berivoi Race
6 – 10 august 2020 – 100 lei
11 – 24 august 2020 – 140 lei

Sumele sunt valabile pentru maxim 100 locuri pe cursă.

Orice persoană care are domiciliul în comuna Recea, județul Brașov, se poate înscrie gratuit la oricare cursă. Dacă ești eligibil e necesar să ne scrii e-mail la fagarasrocks@acuminfinit.ro

16, anularea participării
Dacă dintr-un motiv întemeiat dorești să anulezi participarea la cursă te invităm să ne anunți la fagarasrocks@acuminfinit.com.
Contribuția de participare la eveniment nu este returnabilă, însă este transferabilă altei persoane, doar până în data de 22 august 2020..
Condițiile pentru transferul contribuției de participare sunt să găsești persoana doritoare, să ne scrii e-mail la adresa menționată cu toate datele acelei persoane  necesare în formularul de înscriere iar persoana să prin transfer bancar în contul RO18BTRLRONCRT0553010301 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociației Copiii Universului Magic, taxa de transfer de 40 de lei. Noul înscris primește e-mai de confirmare și apare în lista de înscriși ce primim taxa de transfer.

În cazul în care nu participi și nu transferi contribuția de participare altei persoane poți delega pe cineva să-ți ridice pachetul de participare.

17. startul
29 august, între orele 5 AM și 10:30, Valea Berivoi, comuna Recea, județul Brașov, alt. aprox.700m.
Zona de start se deschide cu 60 minute înainte de ora oficială de start.

Intrarea in zona de start se face doar prin poarta de acces, semnalizată ca atare,, unde fiecare participant trece prin triajul epidemiologic, este verificată declarația de proprie răspundere, prezintă echipamentul obligatoriu și este bifat în fisa de start. Cei care nu apar pe fișa de start sunt considerați lipsă de la start și nu vor fi clasați.

Odată intrat, concurentul trebuie să rămână în zona de start.
Dăm startul în valuri de câte 15 persoane, la 30 de secunde distanță între valuri.

Startul va fi deschis timp de 15 minute după plecarea ultimului val. Cei care au pierdut startul și vor pleca în cursa în aceste 15 minute trebuie să anunțe oficialii de la start, iar cronometrarea se face în acord cu ora oficială de start a ultimului val plecat în cursă. Participanţii care iau startul după cele 15 minute nu vor intra în clasament.

Un posibil start neutralizat va fi anunțat la briefing. În cazul unui astfel de start nu este permisă depășirea între concurenți și mai ales sa se treacă în fața vehiculului conducător. Nerespectarea acestui lucru atrage după sine descalificarea.

18. puncte de control
Pe traseu sunt amplasate puncte de control, obligatorii. Participanții care nu trec printr-un punct de control in ordinea cronologică (indiferent de motiv) vor fi descalificați. Numărul de concurs al fiecărui competitor poate fi notat în ordinea sosirii, la fiecare punct de control, cu excepția punctului de control electronic.

19. timpi limită
Sunt fixați timpi limită, în funcție de cursă.
Timpii limita vor fi anunțați pe pagina fiecărui traseu începând cu 17 august și la ședința tehnică, dar aceștia pot fi modificați de organizator în cazul schimbării vremii sau a condițiilor de concurs. Orice nouă introducere sau schimbare a timpilor limită va fi anunțată înainte de start.

Participanții trebuie să treacă de punctele anunțate până la orele fixate, altfel pentru propria securitate, sunt opriți din cursa și îndrumați să se retragă spre zone sigure.

Participantul anunțat de către voluntarul din punctul de control că a depășit timpul limită intermediar e obligat să returneze în acel punct numărul de concurs și să urmeze instrucțiunile primite.

20. oprirea / retragerea din cursă
Organizatorul își rezervă dreptul de a opri un participant din cursă în următoarele cazuri:
– s-a accidentat dupa start, iar starea sa nu-i mai permite continuarea cursei.
– in cazuri exceptionale.

Orice participant care nu mai poate sau nu mai vrea să continue cursa, indiferent de motiv, este obligat să informeze organizatorul imediat, la unul din următoarele locuri: la start, la punctele de control, la sosire sau sunând la numărul de urgență care va fi anunțat la ședința tehnică și scris pe numărul de concurs..

Neanunțarea retragerii din cursă poate cauza o operațiune de căutare și salvare (echipe de salvare, salvamont, elicopter) pe cheltuiala participantului implicat.

Retragerea poate fi confirmata prin semnătură pe foaia de arbitraj.

Orice participant care se retrage va fi ajutat cu privire la cea mai buna varianta de retragere, dar este responsabil pentru transportul propriu, ruta pe care o va folosi și acțiunile ulterioare momentului și locului retragerii, excepție făcând cazurile grave care nu permit deplasarea prin propriile mijloace.

21. suporteri / ajutor
Suporterii nu sunt permiși de legile în vigoare, la ediția 2020 a Făgăraș Rocks!. Pe parcursul traseului nu este permis nici un ajutor venit din exterior (suporter, spectator, etc).

Excepție fac cazurile deosebite (prim ajutor).

Asistenta între concurenți este permisă și în afara zonelor special amenajate. Prin asistenta se înțelege susținerea cu apa, alimente, accesorii, etc … caz în care e obligatorie respectarea măsurilor sanitare și a prevederilor legale valabile la data evenimentului..

Orice ajutor oferit de sau din vehicule în mișcare este interzis.

22. penalizări

– scurtarea traseului duce la descalificare;
– doping duce la descalificare;
– nerespectarea mediului înconjurător duce la descalificare și interdicția de a mai participa la Făgăraș Rocks! în viitor;
– modificarea numărului de concurs duce la descalificare;
– penalizăm primirea de asistență din exterior cu 60 minute adăugate la timpul final.
– nerespectarea altor reguli ale competiţiei duce la descalificare
– lipsa de fair play fata de alţi participanţi, oficiali, public, etc. duce la descalificare
– lipsa cip electronic duce la descalificare;
– lipsa unui articol din echipamentul obligatoriu o penalizăm cu 5 minute/obiect.

La acordarea penalizărilor sunt luate în considerare declarațiile oficialilor, probele foto și video de pe traseu și din punctele de control.

Declarațiile martorilor oculari pot fi, deasemenea, luate  în considerare. O penalizare poate fi acordata și retroactiv, dacă aceasta este descoperita ulterior, iar cel în cauza va trebui să înapoieze eventualele premii sau beneficii. Nu rambursăm contribuția de participare în cazul descalificării.

23. contestații
Orice participant poate face o contestație împotriva altui participant care nu a respectat regulile competiției sau împotriva deciziilor oficialilor.

Contestația scrisă, împreună cu o taxa de 100 lei, se vor depune la oficiul de cursa in maxim 15 minute de la afișarea rezultatelor finale provizorii. Rezolvarea contestației se va face in următoarele 60 minute.

Taxa va fi înapoiata petentului, dacă contestația va fi acceptată.

24. alte reguli

Făgăraș Rocks! folosește ca trasee de concurs următoarele (și nu numai): drumuri publice, drumuri forestiere, poteci turistice amenajate și neamenajate prin localități, pajiști, păduri, tăieturi, gol alpin, grohotișuri, văi abrupte, creste.

Traseul de concurs nu este închis altor participanți la trafic (autovehicule, vehicule, pietoni, turiști, animale și alții). Acest fapt atrage asupra participantilor, obligatia de a respecta regulile de conduită în trafic impuse de lege. Orice accident provocat și/sau în care au fost implicați participanți la Făgăraș Rocks!, survenit în timpul desfășurării acestuia din nerespectarea regulilor de concurs și a regulilor de conduita în trafic impuse de lege va fi în responsabilitatea celor implicați în accident.

Orice competitor trebuie sa dea dovada de fair play și să permită unui concurent mai rapid să treaca în fața sa fără a-l obstrucționa atunci când cel din spate anunță depășirea și partea pe care vrea s-o facă (stânga sau dreapta), să acorde asistență unui competitor aflat în dificultate și care îi solicită aceasta.

Traseul este neamenajat și neprotejat, de aceea există un risc de rănire și/sau deces din pericole obișnuite pentru competițiile outdoor. Acestea includ și nu se rezumă doar la: coliziuni cu autovehicule, alte vehicule, pietre, stânci, copaci, oameni, alte obiecte; căderi, alunecari, răni provocate de frig și/sau căldură, hipotermie, insolație, deshidratare, degerături, arsuri, rău de altitudine, căderi de pietre, grindina, pietre și/sau pămant, viituri, furtuni, fulgere, animale, reptile, insecte, incendii, efort fizic. Prin înscriere, plată și participare fiecare participant confirmă că a citit, înțeles și acceptă condițiile de participare și aceste reguli, își asumă riscurile participării la Făgăraș Rocks! și este responsabil pentru propriile acțiuni care ar trebui să tina cont de circumstanțe relevante ca: schimbarea vremii, trafic, condiții meteo si de zapadă, zona în care se află și echipamentul pe care îl utilizează.

Prin înscrierea la una dintre curse Făgăraș Rocks! fiecare concurent acceptă să permită utilizarea imaginii sale in orice și toate scopurile cu privire la Făgăraș Rocks!.

Orele de start pot suferi mici modificări, caz în care participanții vor fi anunțați din timp.

Anularea evenimentului în caz de forță majoră, de modificări legislative care să împiedice desfășurarea acestuia nu aduce cu sine returnarea contribuției de participare. În asemenea caz organizatorul își rezervă dreptul de a decide măsurile necesare, în acord cu stadiul cheltuielilor, dintre nereturnare, returnare parțială, reportare pentru altă ediție.

Dacă ai citit, ai înțeles și accepți prezentul regulament te invităm să te înscrii aici: www.fagarasrocks.ro/inscriere.