Instrucțiuni Timing Posturi Intermediare

Aplicația de cronometrare:

Se descarcă aplicația ‘TimeMe’ (autor Adrian Ber) https://time-it.ro/timeme.apk. Nu o vei gasi in google store, scrie linkul intr-un browser si descarca de acolo. La instalare va trebui sa setezi “instalare din surse necunoscute”. Cu internetul deschis se pornește aplicația și se va intra în tab-ul ‘Settings’ unde vei introduce codul postului de control, fara spatii si fara ghilimele. (vezi mai jos)

Se trece în tab-ul ‘Timer” unde se vor introduce numerele de concurs ale participanților în ordinea de sosire. Folosește tastatura aplicatiei, și confirmi cu butonul → (send). Poți folosi butoanele backspace și clear pentru a șterge cifrele introduse greșit. Poți consulta tabul „Racers” pentru a vedea dacă rezultele se trimit către server. Cerculetul portocaliu indică faptul că nu au fost încă trimise, bifa verde că totul este înregula, semnul roșu de exclamare cu mesajul de eroare aferent cănd ceva nu a mers bine și atunci e momentul să-l suni pe pe Misha 0741900518.

Important! Timpul se salveaza automat la introducerea numarului de concurs și nu poate fi editat de tine ulterior, astfel că e important să-l notezi când participantul trece pe la tine si nu la 10 minute dupa ce ti-ai adus aminte. Poti consulta lista din aplicatie si nota timpii pe foaie ulterior.

Destul de important! Nu folosi tastatura telefonului ci doar tastatura aplicatiei pentru a introduce numerele de concurs.

Mai Important! Daca vrei sa „testezi” aplicatia foloseste un alt cod „00aaa0a” spre exemplu si atunci poti introduce numere la liber pe care le poti si sterge ulterior din tabul Racers. Odata ce ai pus codul corect in aplicatie toate numerele si timpii ce ii vei introduce vor aparea pe site-ul evenimentului, deci ai grija, corectitudinea clasamentului este in mainile tale 😀

Coduri Posturi de Control Făgăraș Rocks!

Post MMT  22fag0a
Post 2  22fag14
Post 3 back-up  22fag1e